Τα χημικά μέσα δεν αποτελούν πάντα μονόδρομο για την καταπολέμιση επιβλαβών οργανισμών, όπως τα μικρόβια, τα έντομα και τα τρωκτικά. Αναλόγα με τη φύση και το μέγεθος του προβλήματος υπάρχουν λύσεις με κατάλληλα προϊόντα που μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά ή ακόμα και να αντικαταστήσουν τη γνωστή μεθόδου του ψεκασμού. 

Εμείς είμαστε σε θέση να εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους, να προτείνουμε και να σας προμηθεύσουμε μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα Δημόσιας Υγείας, όπως:

-Απωθητικά για έντομα και τρωκτικά
-Παγίδες σύλληψης με δολώματα για ιπτάμενα έντομα
-Ηλεκτρικές συσκευές παγίδευσης (με UV-A)
-Κολλώδεις επιφάνειες
-Συσκευές Απολύμανσης- Αποστείρωσης
-Άλλα είδη προστασίας

Οι εφαρμογές απολυμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονιών μπορούν να επιτευχθούν εξίσου αποτελεσματικά με τη χρήση των παραπάνω προϊόντων, αλλά πάντα υπό τη καθοδήγηση και τις προτάσεις του υπεύθυνου προσωπικού.-Συσκευές για αποσμήσεις: Συχνά πολλές λιπαρές ουσίες είναι δυνατό να προκαλέσουν δυσοσμία στον χώρο κατοικίας ή εργασίας μας. Κάθε πιθανό σημείο μπορεί να είναι υπαίτιο για τη συσσώρευση αυτών των ουσιών, με αποτέλεσμα η κακοσμία όχι μόνο να παραμένει αλλά και να εξαπλώναται.

Με την εφαρμογή ειδικών, οικονομικών συσκευών απόσμησης που λειτουργούν αυτόματα, οι ουσίες  και οι δυσάρεστες μυρωδιές εξαφανίζονται. Η εφαρμογή μπορεί να συμπληρωθεί και με κατάλληλες συσκευές αρωματισμού.Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα.

contact

contact