Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, καφέ-μπαρ κα) αποτελούν τους πιο ευαίσθητους χώρους για τη Δημόσια Υγεία, καθώς η ύπαρξη παθογόνων μικροβίων, εντόμων, τρωκτικών, αλλά και οι λανθασμένοι χειρισμοί των υπευθύνων στην επεξεργασία τροφίμων είναι ικανά να επιφέρουν σημαντικούς κινδύνους στους πελάτες και το προσωπικό.

Παρατυπίες όπως, το ανεπαρκές επίπεδο υγιεινής χώρων και εξοπλισμού, τα μη συμμορφούμενα στις προδιαγραφές καταλληλότητας και ασφάλειας τρόφιμα είναι ικανά να επιφέρουν αρνητικές επιδράσεις στην εικόνα του καταστήματος σας. Επιπλέον, το ενδεχόμενο καταγγελιών από τους πελάτες ή οι έλεγχοι ρουτίνας από τους αρμόδιους φορείς (Περιφέρειες, ΕΦΕΤ), έχουν συνήθως ως αποτέλεσμα την καταβολή ιδιαίτερα δαπανηρών προστίμων.   
  
Στην εταιρεία υγειονομικών εφαρμογών MicroCosmos ΑΤΤΙΚΗΣ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην υγειονομική διάταξη για τους όρους και τις προϋποθέσεις  λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών. Μέσα από πολύ οικονομικά ετήσια προγράμματα παρέχουμε υπεύθυνες υπηρεσίες απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών, αναλαμβάνοντας την υγειονομική μελέτη του χώρου και εκδίδοντας τα σχετικά πιστοποιητικά. Επίσης, παρέχουμε υγειονομικές συμβουλές και προτάσεις σύμφωνα με τα πρότυπα HACCP για την εφαρμογή συστήματος αυτοελέγχου, τηρώντας ειδικό αρχείο με τα απαραίτητα έγγραφα (Φάκελος Πελάτη).


Μέσα από τις οικονομικές προσφορές μας, επιλέξτε το πρόγραμμα που σας συμφέρει περισσότερο και κερδίστε έκπτωση ως και 50% για ένα χρόνο. Με αυτό τον τρόπο θα είστε εξασφαλισμένοι ότι οποιαδήποτε στιγμή ο επιστημονικός υπεύθυνος θα σας δώσει τη λύση χωρίς επιπλέον κόστος, ενώ η φήμη του καταστήματός θα αυξάνεται. Όπως και το κέρδος σας! 

Τέλος, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα χρήσιμο και απαραίτητο σύνολο συμβουλευτικών υπηρεσιών για κάθε επιχείρηση ή κάθε εργασιακό χώρο γενικότερα. 

Μέσα απο υγειονομικές διατάξεις και διεθνείς οδηγίες σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια στον χώρο εργασίας, μπορούμε μέσα από ειδικές μεθόδους και εργαλεία (μελέτες, παρατηρήσεις, εκπαίδευση, διαγράμματα κ.α) να παρέχουμε τις κατάλληλες συμβουλές που θα βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας ή διαβίωσης των ανθρώπων, ενώ θα  ενισχύσουν την ασφάλεια των κτιρίων και του περιβάλλοντος χώρου. 

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες είναι ιδανικές όταν εφαρμόζονται σε χώρους όπως:

-Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας
-Σχολεία, Παιδικοί Σταθμοί, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Κατασκηνώσεις
-Κτηνοτροφικές Μονάδες, Μονάδες Παραγωγής ή Επεξεργασίας Προϊόντων κλπ

 Με γνώμονα τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση πάνω σε θέματα Αγωγής Υγείας και  πρόληψης ατυχημάτων δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης και εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα αυτά, επικοινωνήστε μαζί μας.                                                                 

contact

contact